Про домашню шиншилу
Про домашню шиншилу
Шиншила для дому
Прекрасна тваринка.
Вона дуже мила
Неначе дитинка.
Клітку потрібно
Велику купувати.
І одразу дві хатинки
У ній розміщати.
Краще одразу
Пару шиншил купувати.
Бо їм тоді разом
Цікавіше проживати.
Перед тим,
Як шиншилу
З клітки випускати.
Потрібно всі предмети
Гострі поховати.
Вона може
Все погризти.
А би дізнатися
Чи можна
Його їсти.
Шиншила в неволі
Може довго жити.
І буді із вами
Завжди дружити.
Їсть багато
Різного корму.
А корм складає
Невелику щоденну норму.
Любить пісочні
Ванни приймати.
І робить це вона
Для того, щоб
Своє хутро
Від бруду очищати.
Уваги багато
Не потребує.
Вона вас завжди
Зрозуміє і почує.
Додав: СергійУсенко (26.04.2017)
| Автор: © УсенкоСергій
Розміщено на сторінці : Вірші про природу , Усенко Сергій
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2181 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА