Чудово, пані Катерино! Літо не просто було теплим, а й надто спекотним, та ще й без дощів. Я от подумала, що людство не вміє ще акумулювати сонячну енергію про запас, щоб використовувати її взимку. Ну, так, є сонячні батареї, то може в майбутньому буде й те, про що я мрію. Дякую за вірш!
А Ви - мрійниця... Знаєте, один мій знайомий казав, я не помру поки не діждуся урожаю свого винограду і висаджував кожного року нову лозу, яка дає урожай через 2-3 роки.Дякую!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")