Немов струмки ночами... Красиво, але не зовсім зрозуміло. Погодься, що буде краще БЕЗСОННИМИ НОЧАМИ. І останній строфі не аплодую. Над нею ще слід трохи попрацювати. Проте, вже краще ніж було раніше...
Миросю, молодець. Багато гарних образів (особливо мені сподобалось "де сіра ніч вливає ноти для ранку в колискову"). Тільки вірш ще трохи хаотичний (цур! не ображатися!) Про що ти хотіла нам розповісти? Якщо про журбу, що вигнала тебе о четвертій ранку на холодну росу, то при чім тут "краплі поту, що вклали предки в мову"? Не намагайся охопити все зразу. Обери одну тему і попрацюй над нею. Писати багато - це не означає писати гарно, і ти це зрозуміла, правда? Пробуй, пробуй, а ми усі вболіватимемо за тебе.
Все. Останні рядки я переробила. Не знаю, як вийшло. А щодо попередніх віршів, то видалила всі, бо збиралася піти з сайту. Але потім зрозуміла, що не можу. Докладніше в приваті розповім.
Не подобаються мені останні рядки - навіть переписані Мирославою. Не перероблювати потрібно, а вдумливо працювати. Розумію, що це дуже нелегко - змінити розпочате, забути про нього, адже все і так було змінено. Потрібно, шановна. Вірю, що у вас все вийде. Працюйте. Дякую.
...Мене ізнову просять Пробігти по траві. ...Мене пройтися просять По росяній траві. Думай, адже варіантів безліч. А твій не задовільняє саме незрозумілим закінченням.
А можливо так: Де сіра ніч вливає ноти Для ранку в колискову, Журба мене питає: «Хто ти?», А я мовчу і знову Схиляю голову і сльози – Лиш друзі у журбі - Мене сміятись просять, та щоки у росі.
Роса тут замість гірких сліз. А Ви коли-небудь пробували росу на смак.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")