Осінь, осінь-день сіріє,
Дощик крапле, вітер віє,
Скрізь осінні дивні чари,
А в засіках її дари!
Тут і яблука ,і груші,
Варимо, а часто сушим
На щодень, буде й на свято,
Бач вродило як багато!
Назбираєм бараболі,
А її у нас доволі,
Відпочинем при вогні,
Напечем тобі й мені!
Осінь,осінь, тобі дяка,
Хоч на дворі часто мряка,
Та веселий дeнь у хаті,
Плід зібрАно, ми багаті!
|