Пливуть дерева в сивому тумані,
Оголені, як суть,
У листопад пливуть.
Пливуть вони, заплутавшись в омані,
В осінню каламуть,
Як у останню путь .
О, листопаде - барви занімілі...
Тепер вже все одно, тепер вже все одно.
Ти чорно - біле,
Чорно -чорно - біле
Німе кіно.
Холодний дощ змиває акварелі.
Останній промінь згас.
Невже прийшов цей час?
Пожовкле листя втоптане у землю -
Чи є в житті у нас
Хоча б один ще шанс?
До берега зими нас гонять заметілі
І холодів сезон
Їм вторить в унісон.
Навіщо нам тепер зізнання запізнілі..
А на вітрилах крон
Такий солодкий сон.
О, листопаде - барви занімілі...
Тепер вже все одно, тепер вже все одно.
Ти чорно - біле,
Чорно -чорно - біле
Німе кіно.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")