Дуже гарно виписали! Але того, що вітер та холод, замало - палає Чорнобильська зона, Київ у нуклідному диму. З вітром та димом принесло і пилюку. І все те на тлі колапсу економіки, котру добиває пандемія та розкрадання можновладцями усього, що тільки можна вкрасти... Україна реально балансує над прірвою. Судячи з усього, порятунок може бути принесений лише героями-патріотами, бо усі інші виявилися безпорадними.
Дякую,п.Борисе, і розумію, що без політики ми просто жити не можемо, але у своєму вірші я хотіла звернути всіх увагу, як стрімко змінюється наш клімат, які разючі зміни в природі і страшно подумати чим все це може закінчитися для нас людей, незалежно до якої партії ми відносимось. Україна - живуча нація і з Божою допомогою переживе пандемію, і не допустить ніякого колапсу. В Києві повітря вже очистилось, а радіоакційний фон був у нормі навіть в пилеву бурю. Не піднімайте хвилі, п.Борисе, шторму не буде.
Людство, на жаль, крокує до самознищення. Якісь спроби протидії робляться, але вони носять формальний характер. Добре, що Ви небайдужі до проблем сьогодення
Так, багато нині бідкається людей, що через заморозки втратили частину врожаю. Одне тільки радує, що зима не була такою холодною - трохи коштів ми зберегли на опаленні. А водночас їх зараз витрачаємо під час карантину...
Здається, що краще б та зима була сніжна і морозна, та й повимерзали б всякі шкідники з якими зараз не може справитися ніяка хімія, а так виходить, що й зими не було і, мабуть, врожаю не буде. Щодень, то все краще... Дуже дякую за репутацію і коментар!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")