Налилось все,вечірньою імлою, і тухнуть ліхтарі поволі, Морфей вже грає із тобою, а я дивлюсь на ясні зорі, і споглядаю наче диво... палахкотять,танцюють в небі, то Діва молода й красива, обхожує старого Феба... За ними інша лине гра,- де Риби надсміхаються над Раком, і вибухають небеса, нічного мюзікла наступним актом... Цікаві нагорі забави... там танці,пристрасть,драма... а може просто для уяви, мара моя будує храма??? Я знов палю і кава знову, а ти все спиш під нові твори... можливо сон твій випадково, покаже, як танцюють зорі.
Луцьк теж можна привітати, Я не дам Тобі забуть Про Волинь, мій любий Брате, То ж води не каламуть. Зорі він зібрав у вірші, А от ритму не відчув, ЕН-ЕЛ-О гріхи не спише, До роботи!!! Досить. Чув?
Збираю дні ... збираю сни ... в слова життя перевертаю ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")