Повернення зими Представ собі картину: Випав сніг у вечірню годину. Весною це чудо було, Коли несподівано все замело. Серед темної ночі набігли хмаринки І посипались з них білі-білі сніжинки. Такі легкі, пухнасті, ну просто розкішні, Прозорі, чисті і такі безгрішні. Вони так весело кружляли, За мить всю землю укрили. Дерева оділи білий вінець, Але це ще не був кінець. У пориві вітру грізно завила, Розправила зима свої пишні крила. Кричала, стогнала, немов насміхалась, Все більше і більше вона знущалась. Не хотіла прощатися зима, Але вибору в неї вже нема. Тепер хай панує сестра весна, Нічо-о-ого. Ще прийде і її пора!
|