Впертий співак
На гілці соловейко щебетав Весну він кликав але все то марно, Морозний вітер так і не вщухав Хоч як пташина не співала гарно.
Вже березень , та ти ще поспішив Нас радувати своїм раннім співом, Дурненький. Край південний залишив Щоби тебе завіяло тут снігом ?
Співако впертий, в тебе буде час Пощебетати при погожій днині, Лети, сховайся. Ось під стріху в нас Як блисне сонце, сядеш на калині.
Та ні, куди там, знову за своє, Старанно пісню в котрий раз виводить. Він перший прилетів і гордість льє. Щебече, а весна все не приходить.
|