Твоя весна Коли весна кругом панує Коли рожевий цвіт чарує, Не забувай свою весну Не забувай свою весну. Дозріла твоя серцевинка Посіяти щоб насінинку, Не забувай першу весну Не забувай першу весну. У вік дозрілий тяму маєш Де правда? Думаєш-гадаєш, Шануй святу свою весну Шануй святу свою весну. На схилі вже не так квітує Не так духмяний цвіт чарує, Згадай квітучую весну Згадай квітучую весну.
|