Пахне любистком і м’ятою Вечір сьогодні в селі. Лебедем місяць над хатою В сизій купається млі. Вітер вовтузиться в травах, Зморений сонцем за день. Вийшов у верби до ставу Схожий на парубка клен. Сад, як вітрило барвисте, Цвітом тріпоче смерком. Серцю моєму затишно, - Вечір блукає селом…
Оте "мов", правду кажучи, мені самому дуже не подобалося, але не хотілося і "як", бо знову виникало повторення. Проте, прислухався вас і переписав рядок. Тепер про наголоси. Відкрийте, будь ласка, "Великий тлумачний словник сучасної української мови", або "Словник українських рим", переконайтеся самі, що там академіки помиляються і зробіть їм зауваження, бо я весь час користуюся саме їхнім тлумаченням нашої мови. Дякую вам за змістовний коментар.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")