Першим морозом,по склу, Візерунком рубців, Зима,на осіннім балу, Грає танго снігів. Не забарилась,змахнула Рукавом холодів, Подихом півночі здула Марево сірих дощів. Осінь-хазяйку прогнала, Холодом штрИкнула в бік: - Буде все так,як сказала, Свій починаю відлІк! Золотом осінь сяйнула, Сонцем упала до ніг, Біла нахаба збагнула - Не час! І втекла за поріг.
|