Скажи мені
Верба журбу до
ясеня схиля,
Зелені коси виснуть , наче долі
І вітер по траві гадюкою виля,
Живем під сонцем,а промоклі.
Тече вода з високої гори,
Об камінь чухає прозорі боки.
Дарує щедро нам веселки кольори,
Але марніють в безнадії роки.
Життя – це мить у вічнім двигуні,
Який створила матінка – природа…
І спробуй-зрозумій,скажи мені –
В погожий день чому душа в негоді?
|