В мене виникло бажання Побачити весни чування: Коли річка своїми руками Зливається з потічками. Коли дерева, сонячної енергії напившись, Від вітру похилившись, П'яні, зеленню колишуть. Все це – спокій, гріє душу. Без краси земної я нездужаю Лиш, Від краси природи я одужаю. В мене виникло бажання Побачити весни чування: Коли птахи весняною ходою Пролітають наді мною, Коли туман над горою Нависає білою рікою. Я був свідком весни чування До пізнього світання....
|