Хоча й небо зимове захмарене І покинуті гнізда лелечині - Ми на зустріч з весною приречені І теплом березневим вже маримо.
Вітер пагорби сніжні вилизує, Помагає травинці пробитися, І пташина - крилата провидиця - Співом простір навколо пронизує.
Диво-снами душа омивається
І у сонячнім промені пеститься,
До Ярила і молить і хреститься -
Все в житті по спіралі звивається... Не сумуєм за днями колишніми -
Нові злети чекають і прагнення.
На одну весну, ніжну і лагідну,
У скарбниці життєвій побільшає!
|