Весна до тебе прийшла уранці!
І закружляли в шаленім танці
Вітри жагучі.
Весна до тебе прийшла нарешті,
Її подругою тепер назвеш ти
Вже неминуче.
Дощі гарячі, на тебе впавши,
Усі печалі з душі прогнавши,
Весну прославлять.
Мрії поснулі, весною снивши,
Від почуттів ясних збудившись,
Крила розправлять.
Думи шалені відчують силу
І з тебе вирвуться на волю сміло,
Щоб оживати.
У піднебесся злетиш на крилах,
Знайдеш нарешті, що серцю миле,
Будеш кохати!
А якщо раптом вітри недолі
У твоє серце навіють болю -
Ти все здолаєш!
Бо в тебе світла в душі багато,
І ти, мов зірка, вмієш сіяти,
Ти - крихта раю!
|