Ніч у коси вплела зорі
Ніч у коси
вплела зорі!..
Мов,панянка, на
землі.
Навіть вітер у
покорі
Зупинив рвучкий
політ.
Річка сонно
позіхає,
Котить думи в гілках верб,
Клен у роздумах
зітхає,
Золотий засяяв
серп.
Двоє квітнуть між
співанок,
Де не топтана
трава…
Зустрічати в
сонці ранок
Йде мелодія
жива.
|