Землі на втіху Весна ввірвалась - Сніги зі стріхи Порозлітались.
Із теплих далей Летять лелеки, Зими печалі Тепер далеко.
Небесне птаство Защебетало - Я вже у власті Весни начала.
Тепло у грудях Аж розпирає, Шукаю в людях Для себе раю.
Душа причастям Себе напоїть, І всі напасті Минуть з зимою...
СердЕнько, бийся, Спивай любови, В небесних висях Одна лиш мова!
|