Гарно бути пташкою
В полі між ромашками!
По-під небо синєє
Райською пташиною
Мріями літатимем -
Весну прославлятимем. Солов'їним щебетом,
Буйнотрав'я шепотом,
Сонячним промінчиком
Щастя мить увічнимо,
Слізоньки всі витремо
Райдуги палітрою, З неба линем зливою
Лагідно-тремтливою,
Крапельками ніжності,
Вітром в полі свіжістю
Напоїмо ближнього -
Чи ж не дивовижно це?!...
Гарно бути пташкою
В полі між ромашками!
|