Мені сподобався віш, за винятком деяких слів. Слово "тукмани" я надіюсь, що це помилка при наборі, слова "мош" ви таки не хочите викинути зі свого лексикону, ну а слово "колишуться" краще б сказати хвилюються. Успіху!
Так, слово тумани дійсно з технчною помилкою, її я просто не помітила при наборі,а слово мош це слово з нашого закарпатського лексикону,яке мені було важко чимось замінити.Щиро дякую Вам за підсказку,надалі спробую обходитись без них.Дуже дякую за підтримку!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")