На морі місяць унікальний
водою й небом водночас, у різнобіч пливе дзеркально... Нічний маринівський пейзаж. У місті лине, наче човник
з-під золотистої шкуринки,
ще молодий... він ще не повний
серед вогнів жилих будинків.
Блукає полем- па від танцю,
ще й посміхається негоже...
Він підглядає двох коханців,
і світить ясно подорожнім.
|