Ви таку красу змалювали,що хочеться співати від щастя,оспівуйте й надалі свій мальовичий край- свої карпатські краєвиди,бо вам це вдається.Дякую, за хвилини насолоди,які ви подарували своїм віршем.
Гарно, співуче! Але багато повторень "вже", "десь". Попробуйте так: Ще десь чути у гаю... І зозулю чути теж... бо коли косовиця, то ці птахи вже закінчують співати. Як пахне вранці ліс - не скажу. А як пахне свіжоскошена трава - за кілометр чути! Попробуйте так: А ЯК ПАХНЕ Сінокіс, ЦЕ ПОЧУТИ ТРЕБА, ЗАПАХ СВІЖОСТІ трави, ТЯГНЕТЬСЯ ДО НЕБА. Даруйте за вторгнення. Це моє бачення. Бажаю успіхів!
Щиро дякую за коментар.За підсказку також.ВИ ЗНАЄТЕ,НЕ ЗАВЖДИ ВДАЄТЬСЯ НАПИСАТИ З ТОЧНІСТЮ І БЕЗ ПОМИЛОК,А ЗБОКУ КРАЩЕ ВИДНО ЯК ПОВИННО БУТИ.ТОМУ ЩЕ РАЗ ДЯКУЮ! ВСЬОГО ВАМ НАЙКРАЩОГО.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")