"залог" - застава, "скорі" - швидкі... вибачайте, але мені здалося, що вірш "притягнутий за вуха", мабуть і писався не легко, і читається так само можливо, то не Ваша тематика, а мо настрій не той... а мо і я занадто придирчива...
ПАНІ СВІТЛАНА.Я НІКОЛИ НЕ ВИБИРАЮ ТЕМ.Я ПИШУ З ЖИТТЯ НЕ ТІЛЬКИ ЛЮДЕЙ, А З ТОГО ЩО НАС ОБІЙМАЄ. АЛЕ ВИ ПРАВИ, НАРОДЖЕННЯ ДНЯ Я НАПИСАВ ЗА ЛІЧИНІ ХВИЛИНИ І НЕЗВАЖАЮЧИ НА УСІ НЕДОЛІКИ ВІН БУДЕ ГАРНИМ ВІРШЕМ. БО ВСЕ ОТЕ ЛЕГКО ВИПРАВЛЯЄТЬСЯ.І ВАМ НИЗЬКИЙ УКЛІН ЗА СПРАВИДЛИВЕ ЗАУВАЖЕННЯ.
...Верба світань стрічала в косах, Яка тихцем ішла світами. Про що тут мова, Іване?.. А до яких своїх богів може звертатися ніч? Чомусь не відаю про таких до цих пір... Ні, це, буду відвертим, не вірш, а намагання римувати. Сприйміть мої слова без образ і з належним розумінням.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")