То на сонці золотисті,
То від місяця сріблясті, -
Під вікном моїм любисток
Обіймаються із рястом.
Переплетені стеблинки,
З однорідними листками, -
Розійдуться на хвилинку
Під осінніми вітрами
І змикаються міцніше,
Непорушно, безнастанно
Біля призьби у затишші,
В час безжальний замерзання…
18.10.11
|