Чи ж не пекельні бурі над світами , Пронеслись чорним ,демона крилом . Та й познущалися над нашими братами , Щоб жоден з нас не відчував себе орлом .
Аеропорту дах ,що голуба перо Взлетів до неба в мальовничім місті. Над пальмами стрункими у Фаро Всіх запросивши просвітлити мізки .
І розлетівся дах ,неначе лебединий пух Частинками влучивши у бензозаправку ... В окрузі людству захопило раптом дух , Коли машини порубало ,ніби томагавком .
Чи може попередив нас Всевишній Як кульку ялинкову –землетрусом ... О ,люде впертий ,гордий ,жадний Прислухуйся уважно ,не покручуй вусом .
Приборкай же свою пиху і скоро , Та не вважай себе хазяїном Землі . Бо тільки в злагоді із нею , на добро Ми зможемо творити справи чималі .
Подай сусіду щиро руку допомоги Назавтра стануть всі сусіди –друзі . Із ними , надстрімкі осилиш ти дороги, Хвилям життя –не потопити всіх у рятівному крузі .
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1830 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")