А як всюди цвіте вода, така зеленюща... Чому? Бо користуємося фосфатними пральними порошками і миючими засобами... А фосфати - страшна отрута, як для людей, так і для природи... До такого висновку прийшли вчені ще 1961 року... У багатьох країнах такі порошки вже давно заборонено виробляти... Є екологічно чисті та високоякісні засоби, але це чомусь нікого не зачіпає... Тож мусимо думати і шукати вихід самі... Вироби без фосфатів - здоров'я сім'ї і народу, порятунок нашої матінки-природи... Про фосфати можна почитати в інеті... Не зволікаймо...
Вмієте Ви писати про актуальне, про наболіле, звергтати увагу на важливі речі. Але поясніть мені значення останнього слова у вірші. Це російський "ответ", а наша "відповідь"? Чи Ви щось інше мали на увазі?
Так на російській мові це- "ответ", на українській літературній-"відповідь", у народному мовленні іноді вживається(певні регіони). Може мати непряме значення відповідальності (нести одвіт за щось "Сім бід - один одвіт").Приблизно так Дякую що заглядаєте
Було б навіть дуже смішно, Якби не було так грішно. Бо фосфат страшна отрута, Як для шкіри, так для прута. Для старих і для малих, Йде хворобами на них. Але наші товстосуми, Не плекають тої думи, На усе їм наплювати, Лиш би гроші заробляти.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")