Анічко, пора вже тобі познайомитись з основами віршованих розмірів - саме пора і за віком і за тим, як гуляють ритміки у віршах. !2 років - то вже багато для такого віршика!
Дякую, вже знайомилась, знайшла посилання тут на сайті, але спеціальну літературу ніяк не можу знайти. Порадьте авторів та назви. А цей вірш написала ще минулого літа коли мені було 11, це написано знизу. Інші - ще раніше. Всі від настрою!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")