Дуже гарно! "5!"Так від серця написано. Бачу Твою любов до натури таку чисту, таку без перебільшень. Щиро дякую. Так і я вернув до своїх "римів", коли мав Твої роки... З повагою Василь Шляхтич
Анечко, Придивись уважно до довжини кожного рядочка. Перший коротший за третій - так не повинно бути, тоді варто написати "малесенька". Ще! Спробуй відійти від опису чогось у вірші до дії. Тобто нехай соснка стане персонажем якоїсь пригоди, або до неї прилетять птахи, яким вона стане прихистком од вітру тощо.... Мало говорити, що любить сосонка, треба показати це у вірші.... Анечко, справа в тім, що ти нині в тім віці, коли поезія формується так само легко, як дитинство йде у підлітковість.... Натхнення!
оце невезуха, спочатку у мене було - малесенька, а потім виправила на маленька. А сосонка моя персонаж - вона із зайчиком грається . Дякую за підказки.
Дякую і Вам усього найкращого у новому році. Нових творів, нових звершень і подаруночків під ялинку!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")