*******************************
Землі на втіху
Весна ввірвалась –
Сніги зі стріхи
Порозлітались.
Із теплих далей
Летять лелеки,
Зими печалі
Тепер далеко.
Небесне птаство
Защебетало,
Я вже у власті
Весни начала.
Тепло у грудях
Аж розпирає,
Шукаю в людях
Для себе раю.
Душа причастям
Себе напоїть,
І всі напасті
Минуть з зимою.
Серде'нько, бийся,
Спивай любові,
В небесних висях
Одна лиш мова!
|