Чи то вперше, чи то вдруге каже заграниця: «Сир вкраїнський не хороший, для нас не годиться. От коли б свій газопровід ви нам передали - То вже ваші всі продукти враз добрими б стали».
Не турбуйтеся, панове, якось то вже буде. Сир, до речі, смачний дуже, з’їдять інші люди. А дістанеться труба вам, скажемо навмисне, Як на горах Воробйових рак в неділю свисне!
Дуже гарно написано Так, сир наш смачний, але вони запевняють, що наші виробники додають у сир рослинні жири і це вже виходить не сир, а сирний продукт. З цього приводу дивився передачу українську, кажуть що і справді не у всіх виробників сиру відсутня та пальмова олія.. А ви що думаєте з цього приводу?
Починаєш читати з цікавістю, а закінчуєш з широкою посмішкою на обличчі .Ви не просто римувальник, ви - ЧАРІВНИК!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")