Нумерологія - це наука про цифри. Кожне число в даті народження, має своє значення.І по цій даті можна розказати про здібності ( таланти) людини. Число дня народження, також характеризує людину, особисті якості. Хоча основою - є вся дата народження.Вірш у мене написаний про дні народження. Від 1 до 10. Якщо ви народженні 15 числа, то треба 1+5=6, ваше число вібрації 6, якщо 22, то 2+2=4..
Нумерологія-наука точна, Енергію в собі вона несе. Про день народження ваш,хоч заочно, Розкаже швидко про характер все
Хто першого числа родився - лідер. Та гордість свою любить над усе, А двійка, може віддано дружити, Хоча сміливость в серці не несе.
На святі завжди мріють бути трійки, Базікають багато всі вони. Четвірки- на роботі працьовиті, Та нетерплячі, наче дикуни.
Не можуть буть п'ятірочки стабільні, Так як свободу цінять навіки, А от шестірки, люблять свій будинок, Рівнивощі покажуть залюбки.
Таланти можуть сімки мати різні, От тільки суперечать людям всім, А вісімки - це люди грошовиті, Коли при владі, то підкорять всіх.
Державі добре служать все ж дев'ятки, Не вистачає стійкості у них, Десятка - це число фортуни, щастя, Але не терплять у житті дурних.
Ви можете не вірити в ці числа, Присутні навіть в Біблії вони І всі вібрації, що має цифра, Відіб'ються в реальності колись...
|