Брехня в бажанні зійшлася й даті, І стала жити, як в рідній хаті. Вона шикарні займає зали. "Кришує" владу і кулуари. Ти не дивуйся мій опоненте, Вона в прем'єра і президента. Вона вітає над нами всюди, Чудово знають про це всі люди. Про те, що жити маємо "краще", Це слово зараз - не підходяще. Прем'єр охоче вніс свою лепту, Змінивши пільги, чи збільшив ренту? З екрана явно лився спів гарно: - Ми не зобидим нікого марно! Але на ділі картинка друга, Зростає тільки людська напруга… Для всіх без лупи видно неправду, Для них все гарно, і все до ладу. Скропили видивом правду свою, І люди з’їли за правду – брехню. Писати можна і рахувати, Брехні тій краю вже не видати… У Бога тільки просимо долі, І владу правди по Його волі. Неправду звести на білім світі, Дай сили, Боже, люблячим дітям! Благаймо Бога, просімо нині, За добру владу на Україні!
Вау, яке громадянське звучання! Навіть не сумніваюся, що Бог любить Україну й допомагає. Врешті-решт, усе на краще, навіть страждання. А наразі, певно, народ учиться на помилках... Владу ж було обрано. :-( Сподіваймося на краще! Не ставте ніколи крапку після назви.
Сильно, сильно бо правдиво. Такі "кришує" брехня сильних світу цього. Через те цілком підтримую Вас у побажанні: "Благаймо Бога, просімо нині, За добру владу на Україні! ". Глибока думка. Усвідомлення того, що життя людини залежить не від організації суспільного устрою, а від того, хто стоїть на вершині піраміди - великий прорив до змін на краще. А добра влада - це великий дар Божий, за який маємо щоденно просити Господа . Нарікати на "погану владу" ми вже добре навчилися, а ось просити про "добру владу" ще не вміємо.
п. Катю- це сильна думка, але я не відчула тут поезії.Те, що можна сказати прозою- не варто вкладати у вірш. Та попри все- це потрібна, дуже потрібна думка!!! Я підтримую Вас усім серцем! слово"кришить" варто взяти у лапки, бо це урківська говірка, якщо я правильно зрозуміла значення слова.
Думку кожного вірша можна передати прозою, але не кожну прозу можна сприймати,а тим більше передати, як вірш. Дякую за вашу думку і коментар.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")