Я кажу наркотикам – ні! Це жах, це знищення народу. І закликаю вас, мої брати, Схаменіться, не пробуйте страшенну насолоду!
Спочатку то блаженство і обман, Відчуєш ти політ, а задоволення твоє сьогодні, не завжди. А потім галюцинації і болі голови, Все тіло наче мор. І ти це, чи не ти?
Пам’ятай же друже, наркотики – це зло, Це не твоє і не моє, це нам не на добро, Це сльози наших мам, це знищення душі, Це обморок, це страх, а смерті все одно!
Не зрадьте свою душу, боріться за життя! Господь вам допоможе, бо кращого нема. Життя вам Богом дано, шануйте ви його, Воно найкраще в світі понад усе добро!
Жийте і радійте, юність прохідна, Молодь в нас розумна через всі віка, Дурману нетреба – майбутньому взліт! Будуйте, творіть, і щасливо живіть! (Катерина Веремчук)
актуальна тема, проте трохи бракує майстерності подання.. раджу почитати трішки про віршований розмір, види римувань і т.д.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")