Не допоможе вам психолог, Якщо він сам живе в страхах, Курця не оздоровить лікар, Якщо себе лікує в снах.
Не бути в спорті переможцем, Бо тренер духом заслабкий І не навчить учитель мови, Бо не читає залюбки.
Людина із душі повинна, Яскравий відблиск відбивать І прикладом своїм життєвим, Взірцем в суспільстві проживать.
|