о льоле-світе, в чім причина?… у тім, що я повітря п,ю? у тім, що поруч я дитина у колі "злоби" і "люблю"?! Микола Дудар
Я не зеро, бо я людина, одна така, проста, красива, сумна, весела, вередлива, та тільки знаю, я – людина. А, значить, маю право мати калини кетяг, мову, хату і щастя, не лише надію, а я все мрію...
|