Quo vadis?
Камо грядеші?
Іти в Европу ми готові
Та не хватає нам любові:
До неба, що над головою -
Вже ллє кислотною сльозою;
До річки, що текла віками –
Всю затягнуло болотами;
Нема любові і до поля –
Висмоктують ріпак і соя;
І до оселі тата й мами,
Що заростає бур’янами;
Любові до природи, Бога -
Забулася туди дорога!
Хоч храмів скрізь набудували –
Набожнішими все ж не стали!
30.10.2013р. Пилип Тихий.
|