Якщо живеш на Україні, То не ламай мову її Слова у неї – солов’їні Звучать не гірше ніж твої! Твої ж – це суржик іноземний А кажеш всім, що патріот. Твої слова – це хлам, даремний Житель країни – ідіот. Чудовий торт представ собі. На вигляд – гарний, ще й смачний, Але лише шматок вкуси І стане він тобі – гидкий! Людина також, та що гарна На вигляд, аж чарує всіх. Зате душа у неї – марна Й погана на словах своїх. Лишень почуєш її мову І образ гіршає в очах. Хоч має зовнішність – чудову, В загальному – це просто жах.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")