Коментувати також можна з та

Пт, 19.04.2024, 07:13
Меню сайту
Категорії каталогу
Проза [1017]
Прозові твори друкуються тільки тут
Відеовірші [133]
Аудіовірші [49]
Українцям [2668]
Вірш-пісня [542]
Вірші про Україну [1478]
Вірші про рідний край [805]
Вірші про мову [209]
Збірки поезії, поеми [112]
Абетка [22]
Акровірш [31]
Байка [106]
Загадки [15]
Верлібр [144]
Елегія [51]
Історичні вірші [289]
Вірш-усмішка [997]
Вірші про сім'ю [402]
Вірші про рідню [152]
Вірші про жінок [661]
Вірші про чоловіків [110]
Вірші про військових, армію [209]
Вірші про Перемогу, війну [409]
Вірші про кохання [3366]
Вірші про друзів [713]
Вірш-казка [132]
Казка (проза) [29]
Проза для та про дітей [19]
Вірші для дітей [333]
Вірші про дитинство [321]
Вірші про навчання [58]
Вірші про професію [82]
Вірші про eмiгрантів [147]
Вірші в перекладі [705]
Вірші про свята [203]
Вірші про спорт [18]
Вірші про природу [1216]
Вірш-тост, вірш-привітання [114]
Для мене поезія - це [191]
Поети [272]
Поетична майстерня [51]
Оповідання, про поетів, творчість [24]
Релігія [290]
Щастя - ... [597]
Жінка - ... [260]
Життя... [4422]
Філософам [1293]
Громадянину [864]
Метафізика [154]
Опитування для Вас:
Де Ви проживаєте?
Всего ответов: 974

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Твори за тематикою категорії та розділи української поезії, українська проза Громадянину
 

Хто загрожує національ ній безпеці?

Хто загрожує національній безпеці України?

 

Загроза може бути зовнішня і внутрішня.

Загроза зовнішня. Із всіх країн, які граничать з Україною, лише РФ проявляє недружнє ставлення та навіть ворожість. Невже  можна полюбити таку «дівицю» як РФ, котра, затягуючи в Шлюбний Союз, влаштовує різні каверзи? Як жити дальше разом? Де взяти любові? Скільки років потрібно, щоб забути Тузлу, сиромолочну блокаду, цукеркову, трубну, вагонну війни, розстріл і потоплення наших рибалок?  Прочитайте ще раз приказку  нашого поета Степана Руданського  «Хмельницький з ляхами».

…«Ні вже, - каже, - чоловіче, разом нам не жити!  Скільки ти на мене глянеш, - зараз пригадаєш, що довіку через мене ти сина не маєш! А що я на тебе гляну, зараз пригадаю, що довіку через тебе я хвоста не маю!».

Чи ж бо згадайте так званий «Лозунг Троцкого»: «Избави, Боже, меня от таких «друзей», а от врагов я сам избавлюсь!».

Загроза внутрішня – це  п’ята колона в образі комуністів, та манкурти – в образі ПР.

Пятая колонна. Комуністи є і в РФ, вони мають ідеологічні розбіжності з іншими партіями, проте вони патріоти своєї країни. Комуністи України мають не тільки ідеологічні розбіжності вони є комуноолігархи і патріоти РФ - чужої країни. Вони паразитують на лівій соціальній ідеї тому, що вона безпрограшна – скільки чого не було б - людині завше мало. КПУ – кому продати Україну, - це не КПРС. Нинішні комуністи – це комуняки, а не борці за народ. Згадайте фільми «Коммунист», «Как закалялась сталь?», на яких виховувалось молоде покоління.  Згадайте під якими гаслами йшли під кулі червоноармійці у Другій Світовій війні: «За Родину, за Сталина!» Був вождь! Який вождь, зараз ми вже знаємо, але тоді люди сліпо вірили і любили його, і йшли добровольцями на смерть.  «Коммунисты вперёд!» - і вони були попереду і мали тільки такі привілеї. Жоден із понад 19000000 комуністів КПРС не мав у власності таких автомобілів і таких багатоповерхових котеджів,  як керівники і депутати нинішньої  КПУ. А Ви, читачу?

А   поняття «Батьківщина» було різне: у політруків – могутній Совєтський Союз – «оплот и надежда трудящихся всего мира, строитель мирового коммунизма», у солдат із  селян, яких тоді  було більшість, – село, земля, хата, рідня! Правда, говорили солдати, що в окопах ходили слухи про розпуск колгоспів і про роздачу землі по закінченню війни. Не судилось!

Вояки УПА боролись за волю і землю. За волю, яку у них відбирали німецькі та совєтські окупанти. За землю, відняту у загнаних в колгоспи, селян!

Воля східних совєтських українців була зломлена голодомором 1932 – 1933 років та комуністичною тотальною пропагандою від дитячих літ. Ніщо так не деморалізує та паралізує волю, як страх, страх голодної смерті!

Про манкуртів. Армії в країні в два рази менше ніж міліції та спецслужб, тренованих на боротьбу с  цивільним населенням. Це - признаки поліцейської держави. Армія захищає країну від зовнішнього ворога. А працівники та формування міністерства внутрішніх справ? Кого та від кого вони захищають? Вдумайтесь!

Працівники ПРАВОЗАХИСНИХ органів (міліція, прокуратура, СБУ) б’ють і ґвалтують, і вбивають громадян, влаштовують, п’яними, ДТП. Вдумайтесь в це  слово – ПРАВОЗАХИСНИХ!  Куди, до кого звернутися громадянину за допомогою, за спасінням? 

Гляньте, як збільшилась злочинність за останні три роки: зникають діти, дорослі, вибухають будинки, грабують банки. Зрівняйте за три роки чи навіть за всі роки Помаранчевої  влади, чи таке було?

В країні вибудовується  однопартійна система. Усі посади - лише членам ПР. «Пиво – только членам профсоюза!»  Одна моя знайома, працювала кілька років в підрозділі податкової служби і втратила посаду, відмовившись поступити до лав ПР.

Рекет, безкарність під прикриттям  безпрецедентного лицемірства та суцільної брехні депутатів, органів ПРАВОСУДДЯ та інших органів ВЛАДИ. А хто при владі???

Міста  усіяні аптеками, - чиї вони? В царські часи були вивіски: «Булочная Бермана»,  «Аптека Богатырёвой», «Водка Смирнова і Хорошковскаго».

Вирубують  заповідники і будують котеджі, захвачують береги рік і морів, заганяють людей добувати вугілля в підземних норах, не шахтах  – хто вони?

  Захватив державне Межигір’я в 140га, огородив шестиметровим забором з пунктами прихованого спостереження, встановив навколо зенітні установки з цілодобовим чергуванням, обладнав гелікоптерні майданчики за наші мільйони і  мільйони. Хто це? Кого він боїться?

Вас, шановний читачу, та  лідера опозиції Тимошенко Ю.В. ( у якої 27 листопада день народження). Її він закрив у тюрмі. А від вас заховався в Межигір’ї та за спинами міліції  зі спецслужбами. А може йому не варто Вас боятися? Подумайте, навіщо?! Бо ж із 01.12.2013р він та його команда добавляють Вам пенсію 55грн., бюджетникам мінімальну зарплату на 71грн. Подумайте,  це ж бо ціла літра сметани на ринку, хоча в цей час у 2010 році була  за 30грн!  Правда не знають, поки що, де взяти для обіцянки гроші.  Може МВФ дасть? Може вдасться від ЄС щось видавити шантажем – ганьба?! Може надрукувати грошей, може Путін підкине за відмову від незалежностіі чи від частини країни? «Фурманов дров не даст!». Тільки Юлю він не продасть на свободу ні за які гроші.

Вільна Юля – це політична смерть йому, капут його команді, його режиму. Прощавай тоді багатство. А другий царський термін може стати третім тюремним. Бо ж тільки за «Харьківські Угоди» скільки прийдеться відсиджувати?! А як хочеться у Митний Союз – Союз Пожиттєвих президентів!

Була у ПР одна порядна людина Кушнарьов В. – так прибрали, свої ж! Бо він став випереджати офіційного лідератодішнього кандидата на президента. А будеш? А знай!

Патріотизм – любов до Батьківщини і довіра до вождів. Кожний патріот любить свою Батьківщину, якою він її уявляє. Хто з Вас, читачі, віддасть своє життя за Януковичів і Азарова?

Наш «доблесний» Конституційний суд у  «потрібний» час знайде «потрібну» причину, «потрібне» тлумачення і спрямує своє рішення в «потрібному» напрямку - і Ви вже не кандидат в президенти.

А я Вам так і не дав повної відповіді на поставлене питання. Додумайте, будьте ласкаві, самі!


Додав: Pylyp (24.11.2013) | Автор: © pylyp
 
Розміщено на сторінці: Громадянину, Кухровський Петро

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 1547 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 14
avatar
1 Davudenko • 21:35, 24.11.2013 [Лінк на твір]
hands 55555
avatar
2 Koshkina • 21:39, 24.11.2013 [Лінк на твір]
Хочу , щоб українська мова і все українське жило вічно!
avatar
3 Pylyp • 22:05, 24.11.2013 [Лінк на твір]
Я теж, друзі! Слава Україні!
avatar
4 suziria • 23:13, 24.11.2013 [Лінк на твір]
Героям слава!
avatar
5 Asedo1949 • 23:11, 26.11.2013 [Лінк на твір]
Це Ваш, так сказати, крик душі, п.Пилипе, з яким я погоджуюся на всі 100%. 55555
avatar
6 Pylyp • 23:29, 26.11.2013 [Лінк на твір]
Дякую, друз,і Слава Україні - Європейській країні!
avatar
7 укран • 14:01, 28.11.2013 [Лінк на твір]
Спочатку я хочу висловити Велику повагу до Ваших слів. Ех.
На сьогодні економіка України на відсодків 70 залежить від РФ (в Росію експортують запчастини, труби, молочна і мясна продукція, металургія ... ) крім того не треба забувати про болючий газ із РФ. Євросоюз на сьогодні не готовий повністю компенсувати всі збитки. Існує реальна загроза стати ринком збуту для Європи. А наші заводи потрібно модернізовувати для підвищення якості товарів, зниження собівартості та підвищення конкурентоспроможності продукції.
avatar
9 Pylyp • 20:03, 28.11.2013 [Лінк на твір]
Не 70%, а десь біля 34%. Що ви бачите під "Наші  заводи". У Вас є свої заводи? То ж модернізуйте їх. Хай Ахметов тріщки потратить із своїх десятків мільярдів для своєї металургії обласних енергетичних обєктів, Фірташ для своїх "Облгаз" і хімічних заводів і т.п., і т.т, і т.п тощо. Чому ЄС має їх фінансувати?  Досить, що Яниковичу 2010р зписав олігархам борг у 24 млрд. гривень, Фірташу віддав 11млрд куб. метрів газу, РФ віддав частину України в Севастополі! ви думаєте, що його сімя від цього нічого не отримала? Тоді читайте на ніч книги Яниковіча за які він отримав 16 мільйонів грн., якщо знайдете їх на території Європи. Я видавав книги за гонорар від видавця у 7% ві реалізації. Прорахуйте тиражі і ціни.
З повагою до любої Вашої думки.
avatar
8 Koshkina • 14:35, 28.11.2013 [Лінк на твір]
Так, погоджуюся, що економічний оборот з РФ більший, чим з іншими державами. Тільки не 70 %, а трішки менше.  Та Євросюз - це прозора економіка, а не тіньова, це чесні вибори, а не "царь - батюшка", це - закони, які повернуті до людей ( правова держава), це зовсім інші заробітні плати і соціальні проекти, це - інвестиції. Без інвестицій - не буде модернізації і розвитку економіки на сучасному етапі. Тож, як завжди, люди - матеріалісти, і вибрають, що поїсти. Вибирати нам, чи за нас приймуть рішення....Але суспільство сказало своє слово, а це- молодь, наше майбутнє...І жити по - старому вони вже не будуть...Діло тільки за часом....
avatar
10 Pylyp • 20:10, 28.11.2013 [Лінк на твір]
Яникович і не думав ніколи про євроінтеграцію. З його ж освітою і світоглядом! Його мета бути царем і вступити в Союз Довічних Президентів. Його бере заздрість, що Лукашенко царює три терміни і хоче бути довічним, Путін - третій термін, Назербаєв - четвертий і довічно!
avatar
11 укран • 21:12, 28.11.2013 [Лінк на твір]
Так погоджуюсь з Вами, європейські цінності - пріоритетний напрямок розвитку України.
Легше, легше зі словами. Можливо про 70 відсотків в загальному я помилився, вибачайте. Проте економічна ситуація в Україні, без значних інвестицій після вступу в ЄС погіршиться.
Пане Пилипе, на жаль, я не маю власних заводів, і коштів на їх модернізацію, як і Ви =) не маю. Я не можу видати жодної книги (навіть без гонорару) і читати Яниковичів не збираюсь. Прошу поважати навіть мою "любу" думку...
avatar
12 укран • 21:17, 28.11.2013 [Лінк на твір]
Слава Україні!!!
avatar
13 Pylyp • 23:19, 28.11.2013 [Лінк на твір]
Дякую за відповідь.  З повагою, бажаю успіхів!
avatar
14 Pylyp • 21:11, 30.11.2013 [Лінк на твір]
Усі на майдан! Вперед!  Слава Україні!


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz