Чекаймо яничарів, щоб вони Вирішували: свій чи винуватий. Потяті упадуть дурні сини, Розумні вийдуть подивитись з хати, Як невгамовні падають на брук, І привітають кесаря нового. Радіючи, кружляє чорний крук, Кричить і огризається на Бога.
* написано 1991 - треба ж так
|