Состояние 85 самых богатых людей на Земле сравнялось с состоянием 3,6 миллиардов человек, пишет Капитал. (bigmir.net)
Рубікон.
Політика продажна, І гроші правлять світом. І мудро стояти з краю. Та правду нікуди діти. Якби не було революцій, Наслідків ігнорованих демонстрацій , То весь світ став би Рабовласницьким З подальшою мілітаризацією. Бо прагнення все відбирати - Ідею, чужу працю Непомітно легалізується Законом і приватизацією.
Молитви до неба линуть. І правду нікуди діти. Спаси, Господи Україну І кожну просту людину.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")