Перемогу важче утримати.
Перемогу над привласнившими Україну
Важко здобути - ще важче утримати.
Убиті , зранені не пробачать
Дочасних дифірамбів і німбів.
І як світу, сходу пояснити,
Що пограбовані ми вщент
Олігархами і мафією.
І наскільки важливий момент,
І що хибно сперечатися.
І як правильно сказала Руслана –
Потрібно зафіксувати в Конституції,
Що голос Народу повинен бути почутим,
А не задушеним.
І при цьому доповнити пункт,
Що потрібен буть вписаний,
хто бере на себе тягар
за спонтанність і сплутаність.
Бути
на чолі – похвала і честь,
Але й чи мала відповідальність з кумира.
Бо й Архістратиг і Сотня з Небес
Потребують покою і миру.
Світлана Копилова.
|