НЕБЕСНІЙ СОТНІ
УКРАЇНА У РАНАХ, КРОВ"Ю ЗРОШЕНІ НОЧІ,
ВІДЛЕТІЛИ У ВИРІЙ СТО НЕБЕСНИХ СИНІВ,
ІЗ ЗЕМЛІ ВАМ ХАЙ СВІТЯТЬ МАТЕРИНСЬКІЇ ОЧІ,
НАЧЕ СВІТЛО НАДІЇ ВДАЛЬ ЗОВЕ ЖУРАВЛІВ.
УКРАЇНА У ШРАМАХ, РАНКИ В СІРОМУ ДИМІ,
ВИ ЛЕТІТЬ АЖ ДО РАЮ, ЯСНООКІ СИНИ,
АЖ ДО СОНЦЯ ЗЛІТАЙТЕ, ЖУРАВЛІ БІЛОКРИЛІ,
МОЛИТВАМИ Й СЛЬОЗАМИ ВАС ПРОВОДИМО МИ.
УКРАЇНА В НАДІЇ, ЩО ЦІ СМЕРТІ НЕ МАРНІ,
ЩО ЦІ СЛЬОЗИ НЕ МАРНІ,НЕ ДАРМА ЛИЛАСЬ КРОВ,
ВИ ЛИШИЛИ НАМ МРІЮ ЗНОВ У НЕБО БЕЗХМАРНЕ,
ЗАЛИШИЛИ НАМ ВІРУ У ЖИТТЯ І ЛЮБОВ.
ЩЕ ВКРАЇНА ВСМІХНЕТЬСЯ,СТО УСМІШОК В ЄДИНО,
ІЗ НЕБЕЗ ЗАЛУНАЮТЬ,ВІДГУКНЕТЬСЯ ЗЕМЛЯ,
БО НА СМЕРТЬ ВИ СТОЯЛИ, ДО КІНЦЯ, ДО ЗАГИНУ,
ДАРУВАЛИ НАМ ВОЛЮ ВИ ЦІНОЮ ЖИТТЯ.
© Copyright: Наталія Дутка-Хаммоуда, 2014
Додав: natalka7474 (26.02.2014)
| Автор: © НАТАЛЯ ХАММОУДА
Розміщено на сторінці : Громадянину
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1531 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 3
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА