Зламали, розірвали, розділили,
Неначе серце вирвали з грудей,
А ми , що було сили боронили,
І землю боронили і людей.
Та гострі зуби все в"їдались глибше,
Щоб надкусити лакомий шматок,
Нас навпіл рвали й слухали, чи дишем...
Як пояснити дітям,що ніхто,
Ніхто із нас від вас не відрікався?
Що ви такі ж вкраїнці як і ми,
Була одна мета-хотіли щастя,
А вийшло що- ми з вами вороги?
А чи буде ще спільне в нас майбутнє?
А чи буде ще спільна в нас земля?
Чи так вже і будете в підкаблуччі
ходити у прожери-москаля?
|