Ну, без гріхів прожити навряд чи кому вдавалося, але життю радіти треба завжди, бо воно, як пташечка, перепурхне через дні і відлетить у вирій. "Воно лиш подих" - і навіть якщо в ньому трапився гріх, то маємо прийняти його, як є, і зробити висновки, аби він не став основним у житті, а лишив місце в тому житті й для праведності.
Живи,неначе в день останній, даруй всім радість і добро; цінуй своє й чуже кохання,- жалю щоб, потім, не було. З Вашої ласки, пані Наталю, мені так зазвучав Ваш твір.
Пане Олесю, гарний експромт, дякую! Взагалі тема життя-як миті-вона безмежна. Про неї можна багато чого написати, тому у вас вийшов не поганий ваш особистий вірш. Можна його продовжити і буде добрий твір!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")