Сумно
Сумно
(Пам’яті Ч.Г.Ф. 02.06.2014р.)
Cумно, ой як сумно, бо не стало пташки,
Козака-сокОла з нашого коша:
Відспівавши пісню та зітхнувши важко
У блакитне небо злетіла душа.
Вже життя минуло. Щезли всі турботи
І його ніщо вже більше не болить,
Всі тепер для нього кінчились гризоти…
Вічність наступила, а життя - це мить.
Ті, що у природі творяться від нині,
Не для нього будуть всі земні дива.
Не відчує більше гіркоти полині,
Солодко як пахне скошена трава.
І не усміхнеться сонечко раненько
Та не заіскриться вранішня роса…
Не почує більше співу соловейка.
Зі щоки не капне радості сльоза.
Не побачить більше, як цвітуть каштани,
Як зазолотяться колосом поля,
Котяться як, низом, вранішні тумани,
Від дощу парує зорана земля…
У душі неспокій і на серці тяжко,
Спазма тисне горло, і сльоза бринить…
Cумно, ой як сумно, що не стало пташки,
А життя майнуло, як щаслива мить.
02.06.2014р Пилип Тихий
Додав: Pylyp (24.11.2014)
| Автор: © pylyp
Розміщено на сторінці : Громадянину , Кухровський Петро
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1344 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА