Як подивитися в лице небесній сотні Героям-козакам давно минулих літ. ? Як подивитися у очі правді , честі !? Чи знову ми раби ? Чи душі наші – прах… Невже герої чесні в нас перевелися Візьмемо правди меч Загинем в боротьбі ! Навіщо жити так , Коли із нас сміються ?! Ми просимо весь світ Немов народ жебрак !
"Візьмемо правди меч Загинем в боротьбі ! Навіщо жити так , Коли із нас сміються ?!" Це вже змахує на істерику. Всі ура загинемо, щоб не сміялися... Чи знаєте Ви, що сьогодні майже весь світ так живе - в кредит. Інша справа, як цим кредитом розпорядитися...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")