Злочинний законодавець Нас осудив , За час що провели Ми на Майдані днів Де рятували світ … Тепер герої на війні Весь всесвіт захищають Від Ч –О - Р-Т- І - В – Н - І !
Ого, як хватили..."всесвіт" спустіться на землю, бо наші герої, як і герої інших країн, в яких зараз ведуться бойові дії, захищають свою землю, за що їм низький уклін і вічна пам'ять загиблим!
А я думаю автор правий - захистивши себе від Росії ,ми не раз захистили і Польшу , і Францію , і інші держави , а якби ,наприклад , монголо-татари не зламали об Київську Русь ,чи не завоювали б цілу Європу... І таких прикладів - мільйони . Так що образно можна так сказати !Слава Героям що нас захищають !
Цікаво про себе говорити . Але твір глибокий , влада хоче нацькувати на патріотів інших людей які ще вагаються , і , о ! біда наша ! багато ще вірять ! Актуальна тема особливо після провокацій під Верховною Радою !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")