Вінець терновий - мука добровільна, І на Голгофу вистражданий шлях. За творчі пошуки, за рими божевільні, Розіпніть віршомазів на хрестах. Щоб душ краплини у вірші стікали, Щоб сльози застигали у рядки, Щоб у екстазі в натовпі кричали: "Замість Варав, поетів розіпни!"
|