Поет, ти трохи більше, ніж митець Твої творіння хоч ласкають вуха, Та звернені насамперед до Духу, Ти ключник із ключами до сердець. Ти прокурор, суддя і адвокат, Ти той, що зве до спокою чи руху, Принц та жебрак, трунар та повитуха. Засуджений, водночас, ти і кат. Беззбройний маєш саму сильну зброю І Альфа, і Омега ти відтак. ---------------------------------- Поэт, немного больше,чем рифмач Твои творения хоть ласкают ухо Но адресуются скорее к Духу. Одновременно смертник и палач. Ты прокурор, судья и адвокат Зовешь к покою ты или движению Ты принц и нищий, беден и богат, Открыть сердца - твоё предназначенье. Ты безоружен, но бытует мненье, Что нет страшней оружья твоего Ты Альфа и Омега - без сомненья.
|