Маєте рацію, Путін в образі сатани розбурхує війну вже на сирійській землі. Трошки по-іншому бачу закінчення, може сподобається. Продали душі сатані, Думки працюють скупо. Ллєте ви кров в чужій борні, Гнетесь тирану тупо!
Московія споконвіку трималась на тиранії та крові, як чужих так і своїх народів.Як говорив "видатний" Жуков " В России бабы новых солдат всегда нарожают , их не надо жалеть." А щодо Сірії, то там ще з часів Союзу були радянські війська та військова техніка, як стримуючий фактор.Жаліти чи ні рядових кацапів, це справа другорядна, тут би зі своїми рідними розібратися, кого жаліти а кого і на гілляку...
Сьогодні Україна, Сирія, а завтра куди ? Треба зло нищити в зародку! Міжусобиці, нажаль, існують у кожній країні. Це внутрішня справа, і таких рятівників ,як московські бандити, нікому не потрібні!
слова хороші , від душі , та щось робити треба , ставок , ще жабки , комиші - хіба очистить небо , щоб рибки плавали у чистоті - людині щось робити треба , якщо хор від душі - то нам поможе й небо
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")